Startsida Tjänster Sakforaren Kontakt


Sakföraren
Efter att ha arbetat som fastighetsjurist i sju år, först hos Fastighetsägarna Stockholm och sedan hos en juristbyrå, driver Johan Engström (jur.kand. 1983) Engströms Sakförarbyrå med hyresjuridisk inriktning.

En ledstjärna i verksamheten är god klientservice innebärande bland annat hög tillgänglighet och ärendetaktik i samråd med klienten. En annan ledstjärna är flexibilitet innebärande bland annat försök till utomrättsliga lösningar framför utdragna och osäkra processer.

Att sakförarbyråns kontor sedan starten 1989 har funnits i Hantverksbyn i Tullinge är självklart för sakföraren som är Tullingebo sedan 1968. När han inte för saker åt klienterna ägnar han gärna sin fritid åt hjärtesporten bordtennis. Under våren 2004 var han en av grundarna av Tullinge TP BTK och från starten fram till våren 2008 var han spelande ordförande i denna förening vars A-lag nu spelar i Division 2 efter att ha vandrat dit från Division 7. www.ttpbtk.se

Under fyra mandatperioder från och med 1985 innehade Johan Engström olika kommunala förtroendeuppdrag, däribland som ledamot i fastighetsnämnd och kultur- och fritidsnämnd. Numera är hans fritid enbart vigd åt familjen och bordtennisen.


sakföraren3

Besöksadress: Sadelmakarvägen 9, Tullinge Telefon: 08-778 88 06 Mobil: 070 422 55 73